Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle se americká hvězda country Dolly Parton (78) už dlouho neodvázala, alespoň co se kostýmů týče… Během čtvrtečního zápasu NFL k příležitosti Dne díkůvzdání si totiž připravila show, během níž se oblékla stejně odvážně jako početný zástup roztleskávaček, které její vystoupení doprovázely.

Diváci zůstali v němém úžasu, když Dolly spatřili v kratičkých šortkách s odhaleným břichem. Na to, že Parton pomalu směřuje k osmdesátce, vypadá i s ohledem na její zálibu v nejrůznějších formách úprav zevnějšku neuvěřitelně. V lednu totiž oslaví už 78. narozeniny.

Parton, jež je ikonou country už více než půlstoletí, se během poločasu zápasu NHL mezi Washingtonem a Dallasem předvedla v nejlepší formě. Hráči i diváci na stadionu AT&T v texaském Arlingtonu tak měli možnost vyslechnout si v jejím podání hity Jolene a ‚9 to 5‘.

Z vítězství se nakonec radovali hráči týmu Dallas Cowboys, kteří se značnou převahou zvítězili v poměru 45:10 nad týmem Washington Commanders.

Reklama

Další články

Načítám