Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jejím revírem je Instagram a tempo jejích proměn je vražedné. Královna extravagantních vlasových kreací, výrazného líčení a možných i nemožných filtrů do toho po návratu z dovolené v Egyptě zase šlápla. Protože Marie Růžičková se experimentů nebojí!

Manželka známého hokejisty a trenéra Vladimíra Růžičky se, celkem překvapivě, rozhodla vydat cestou větší umírněnosti a ubrala plyn. „Míň je někdy víc prej, tak to zkouším. Žádná rtěnka, jemný řasy. Tak uvidíme, zda si zvyknu,“ prohlásila na sociální síti.

Zároveň přiznala, že je ze změny poněkud nesvá, protože donedávna byla zvyklá na větší „tunning“. Pro ty, kdo s jejím novým vzhledem budou mít problém, připojila všeříkající vzkaz.

„Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné,“ prohlásila pro případ, že by někdo pochyboval a měl potřebu se kriticky vyjádřit.

Jemné řasy a absence rtěnky, to nejsou jediné novinky v životě Růžičkové. Po návratu z dovolené odhodila platinovou hřívu a vrátila se ke své oblíbené havraní černé. Ta jí ve finále sluší nejvíc.

Čeho se nevzdá, jsou umělé nehty. Ty jsou s trochou nadsázky aktuálně asi nejdelší ve střední Evropě. Není divu, že je na ně jejich majitelka náležitě pyšná. Co na tom, že praktické jsou asi míň.

Reklama

Další články

Načítám