Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Felix Slováček (80) před pár dny poprvé veřejně přiznal vztah s malířkou Lucií Gelemovou (41) a vyznal jí lásku. A prozradil, že už mu Dáda nepřijde kvůli svému chování sexy. Teď to ale vypadá, že občas mu po večerech stále přijde sexy až dost.

„Musela by se chovat jinak, co by mě na ní přitahovalo více než na Lucii,“ řekl Blesku Slováček a vztah v úterý přiznal. "Přeskočila mezi námi ta pomyslná jiskra, která časem rozpoutala ohýnek a potom peklo. V první fázi jsem byl zamilovaný, ale teď už je to jiné, je to prostě nádherný vztah," dodal Slováček.

Nyní se ke vztahu Felixe a Dády vyjádřila kamarádka Patrasové, spolužačka ze základní školy. A vypadá to, že tak jednostranné, jak Felix říká, to není. "Dáša je z toho rozhozená. Felix jí svým jednáním hodně ublížil. Přitom když přijde domů, dobývá se jí klidně do ložnice," řekla.

Jak to s tímhle čtyřúhelníkem dopadne, zatím asi netuší nikdo. Dáda dál randí s italským přítelem Vitem, Felix má svoji Lucii.

Reklama

Další články

Načítám