Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve vcházela do foyer Rudolfina a už si jí všiml Jiří Bartoška (77). „Co to má ta Jana hlavě,“ pokřikoval na herečku Janu Plodkovou (42) prezident karlovarského filmového festivalu, který s manželkou vyrazil na České lvy, i když se aktuálně léčí z rakoviny, a sršel dobrou náladou.

Nám poté vysvětlila, že se z blondýny stala brunetou kvůli práci. „Jde o osmidílný seriál s Alicí Nellis a ten scénář je tak krásný, že jsem byla ochotná to podstoupit. A s radostí,“ řekla Super.cz.

Brunetkou není poprvé. „Už jsem byla, když jsem točila Protektora,“ připomněla snímek režiséra Marka Najbrta, za který získala v roce 2010 Českého lva za hlavní ženskou roli. Letos byla nominována za film Němá tajemství, ale nominaci neproměnila.

„Jsem potěšená už tím, že jsem v naší nominační skupině mohla být, protože jsou to všechno skvělé výkony. Ale byla bych ráda, kdyby si náš film Němá tajemství, který skoro nikdo neviděl, v jakékoli kategorii cenu odnesl,“ dodala Plodková, kterou potěšilo, že Alice Nellis dostala Českého lva za scénář k filmu.

Reklama

Další články

Načítám