Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když herec a zpěvák Jordan Haj podepisoval smlouvu ohledně svého působení v seriálu Gympl s (r)učením omezeným, tušil, že ho čeká pár obrazů, které možná nebudou úplně podle jeho gusta. A stalo se. Jelikož je to ale profesionál, popere se i s takovými scénami, ve kterých musí před kamerou poskakovat jen v trenkách a líbat těhotnou kolegyni Martu Jandovou (50).

V Gymplu hraje Jandová angličtinářku a Haj trochu problémového studenta Póla, který se do kantorky zakouká. Scénář je v dnešním dílu svede do jednoho pokoje, kde se budou dít věci! Svůdné pohledy, líbání na čelo, krk a nakonec i ústa... Vše podkresleno tlumeným světlem a hudbou.

V ‚erotické‘ scéně vedle sebe Marta a Jordan působí zprvu trochu zvláštně, ale naštěstí se jejich výkon stává vteřinu za vteřinou věrohodnějším, takže divák nebude muset trapností mlátit hlavou do obrazovky. Už se těšíme na další.

Reklama

Další články

Načítám