Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Plné vnady jsou u žen vnímány jako přednost už od počátku věků. Ideál krásy se nezměnil od dob Věstonické venuše a dámy dodnes touží zaujmout oblastí hrudníku.

Díky pokroku v medicíně mohou dnes i ženy, k nimž příroda nebyla příliš štědrá, uspět a splnit si svůj sen o plném dekoltu. Světový šoubyznys je plný silikonu a celebrity chodí na plastickou chirurgii téměř stejně často jako k zubaři.

Plné dekolty jsou totiž v Hollywoodu velkou předností a známé tváře ví, že do svých partií musí investovat, aby dohnaly to, co jim nebylo dopřáno přirozenou cestou. Silikonovou průkopnicí je Pamela Anderson, která s umělými ňadry zazářila jako sexy plavčice z Pobřežní hlídky už na počátku 90. let.

Její nezvykle tvarovaná ňadra byla tehdy nevídaným úkazem, ale netrvalo dlouho a silikonové vlně podlehly i další celebrity. Některé z nich to ovšem s úpravami poněkud přehnaly a zcela pohřbily svou přirozenost. Odstrašujícími případy jsou Courtney Stodden a Coco Austin, které se proměnily v silikonová monstra.

Další známé tváře včetně Tori Spelling, Tary Reid či Anny Nicole Smith a jejich silikonové vnady najdete v galerii.

Reklama

Další články

Načítám