Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Jan Bendig (30) je rád, že si vybudoval osobní image, díky které je ve společnosti k nepřehlédnutí, a když se mu něco líbí, nehledí na to, jaké venku panuje počasí.

To dokázal i v okamžiku, kdy dorazil na křest knihy. Ten den slunce svítilo a teploměry ukazovaly 25 stupňů, zpěvák přesto vyrazil v kožichu. „Dva dny zpátky jsem tento kožich viděl ve výloze a řekl jsem si, že mi doma nesmí chybět. Koupil jsem ho a dneska jsem se rozhodl, že na počasí kašlu a vezmu si ho. Že ho nenechám čekat do zimy. A mám z toho radost. Ať je zima nebo léto, chci vypadat hezky,“ smál se Honza během rozhovoru pro Super.cz.

Je tak jasné, že svými outfity vyvolává u lidí emoce, ať už kladné, nebo negativní. Jak si kritiku on sám bere k srdci? „Vůbec. Každý má jiný chutě, jiný styl. Když já se v tom cítím dobře, tak mě nezajímá, co mi k tomu řekne nějaký Fanda z Horní Dolní.“

My jsme si se zpěvákem povídali na křtu knihy Stará, tlustá, blbá 2 od Anety Christovové, Vlaďky Pirichové a Lindy Finkové (55). „Vím, kdo ty vtípky v knize psal. Byla to Aneta a já její humor miluji,“ vysvětlil důvody, proč se stal jedním z kmotrů tohoto nového knižního titulu.

Reklama

Další články

Načítám