Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká country zpěvačka Dolly Parton (65), která již 30 let vypadá téměř stejně, se v pondělí večer ukázala na hollywoodské premiéře nového filmu s názvem Joyful Noise, v němž si zahraje jednu z hlavních rolí. Parton byla evidentně pozitivně naladěná a užívala si neutuchající pozornosti fotografů. V úzkých šatech smetanové barvy s velkým výstřihem se jinak velice drobná zpěvačka cítila skvěle a své už tak obří přednosti dokázala pořádně prodat.

Parton je známá svým Barbie vzhledem a vášní pro odvážné modýlky, ale tentokrát měla co dělat, aby svá několikanásobně zvětšovaná ňadra udržela na svém místě. Není však pochyb, že Dolly vypadá na pětašedesát neuvěřitelně a může se chlubit dokonalou postavou.

Country diva, jež je na výsluní tohoto v USA velice populárního hudebního žánru již 40 let, zkrátka na premiéře dokonale zastínila všechny další hvězdy filmu jako Queen Latifah, Jeremyho Jordana nebo Keke Palmer.

Média se však nad velikostí zpěvaččiných vnad pozastavují a spekulují, zda Parton i ve svém pokročilejším věku nepodstoupila další zvětšení ňader. Parton se zatím k domněnkám nevyjádřila, ale se svou oblibou v plastické chirurgii se nikdy netajila.

Reklama

Další články

Načítám