Hlavní obsah
Článek

Rozvod mezi zpěvačkou Jennifer Lopez (54) a zpěvákem Markem Anthonym se vlekl tři roky. Šestačtyřicetiletý rodák z Portorika se ukončení manželství nemohl dočkat. Chtěl si totiž vzít modelku Shannon De Limu (26), s níž začal nezávazně randit v roce 2012. Svatbu měli v úterý v Dominikánské republice.

Veselka probíhala v kruhu přátel a rodiny v exkluzivním resortu Casa de Campo, kde Marc vlastní dům.

O ruku Marco Antonio Muñiz, jak zní jeho občanské jméno, požádal De Limu už letos v březnu, kdy ještě stále čekal na rozvod s Lopez. Bylo to ale jen měsíc poté, co se definitivně rozešel s přítelkyní Chloe Green.

Anthony má s Jennifer šestiletá dvojčata Maxe a Emme. Svoji byli sedm let do rozchodu v roce 2011. Před Jennifer byl Marc ženatý s Miss Universe Dayanarou Torres, s níž má syny Cristiana a Ryana. Vzali se v roce 2000, ale o dva roky později se rozešli. S bývalou přítelkyní Debbie Rosado má Anthony ještě dospělé děti Arianu a Chaseho.

Shannon De Lima se vdávala poprvé, z předchozího vztahu má sedmiletého syna Daniela. Lopez svatbu svého bývalého manžela komentovala strohými slovy: „Mám z něj radost.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám