Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že herečka Jitka Schneiderová (51) mění image a z blondýnky se stala zrzkou, už Super.cz informoval. Teď to ale konečně uvidí nejen naši čtenáři, ale také všichni příznivci českých televizních seriálů.

Do podzimního vysílacího schématu zařadila Česká televize seriál Ententýky, v němž dostala Schneiderová jednu z hlavních rolí. A nastoupila do něj už jako zrzka. "Když točím, mám ve smlouvě, že nesmím zásadně měnit barvu ani střih vlasů. Ovšem neuvědomila jsem si, že červená se hodně rychle vymývá, takže jsem byla u své kadeřnice Petry Měchurové častěji než obvykle," vysvětlovala půvabná Jitka.

Kromě toho, že je z ní zrzka, je na herečce hodně nápadné i to, že výrazně zhubla. Nikdy nebyla žádný puclík, ale také ne tak vyhublá. Jedním z důvodů, proč se snaží být co nejštíhlejší, je to, že na prahu čtyřicítky byla objevena světem vysoké módy, a dokonce se stala i vyhledávanou modelkou pro foto fashion do prestižních módních časopisů. Naposledy tak fotila modely jedné z nejvyhledávanějších českých návrhářek Ivany Mentlové. V novém looku tak Jitka trochu připomíná další módní ikonu mezi herečkami Aňu Geislerovou (48).

Reklama

Další články

Načítám