Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kanye West (46) a jeho žena Bianca Censori v poslední době téměř každý den zavítají do některé z luxusních restaurací v Los Angeles, kde povečeří. To, co by se mohlo jevit jako idylické živobytí, kde si manželé dopřávají gastronomické zážitky spojené s romantickými randíčky, má ovšem dost kontroverzní nádech, jelikož jde prakticky o to, jak moc nahá Bianca opět bude. Je s podivem, že rappera a jeho ženu do luxusních podniků vůbec pustí…

V pondělí to u kontroverzního páru vyhrála italská restaurace Bacari. Oblíbené punčochy tentokrát vnadná brunetka oblékla pouze ve verzi nadkolenek, s nimiž měla sladěné saténové lodičky. Na sobě pak měla ‚šaty‘, které byly jen jakýmsi průsvitným tubusem v tělové barvě připomínajícím latex. Spodní prádlo podle očekávání chybělo stejně jako cokoli, čím by si Bianca mohla zakrýt klín. Zdálo se, jako by si její manžel chtěl pojistit, že tentokrát se nic zahalovat nebude, Bianca tak neměla v ruce žádnou kabelku ani mobilní telefon.

Exmanžel Kim Kardashian byl pak jako obvykle zahalen od hlavy až k patě, což pokaždé kontrastuje s outfity jeho ženy ještě víc. Podle posledních informací od zdroje z Biančina okolí si je Censori vědoma, že svému muži slouží jako marketingový nástroj a reklama zdarma k jeho blížícímu se vydání alba Vultures 2. Bianca je z toho prý sice již unavená, ale po vydání desky se hodlá s Westem soustředit na založení rodiny. S tím jsou údajně s rapperem zajedno. Kanye si prý dokonce přeje mít ještě kupu dětí. S Kardashian má přitom již čtyři potomky.

Reklama

Další články

Načítám