Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jesy Nelson je jednou z nejvýraznějších členek britské popové hudební formace Little Mix a nedělá jí problém se svléknout do bikin.

Jesy se nyní o něco víc ukazuje na svém instagramovém účtu, jelikož se před pár dny rozešla se svým přítelem a je znovu single. Tentokrát se předvedla v zářivě žlutých bikinách, které podtrhly její sexy křivky.

Podle fotek to vypadá, že v Británii panuje počasí jako na dovolené, a tak se i Jesy rozhodla chytit trochu těch slunečních paprsků, aby byla opálená do sexy kostýmů, ve kterých spolu se skupinou vystupuje.

V loňském roce se tahle vzrůstem drobná zpěvačka svěřila médiím s tím, že se před lety pokusila o sebevraždu kvůli nenávistným komentářům na sociálních sítích. Ty se především týkaly jejího vzhledu a byla označována za „hnusnou a tlustou“. Naštěstí se ze všech stinných stránek slávy dokázala oklepat a nyní už má zpět ztracené sebevědomí a fanoušky těší odhalenými snímky.

Související témata:

Další články

Načítám