Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Claudia Schiffer (53) je jednou z topmodelek, které by i po padesátce v klidu mohly ovládnout módní mola. Blondýnka je nejen krásná v obličeji, ale dokonalou má i postavu, kterou teď ukázala svým fanouškům.

Claudia Maria Schiffer se z malého německého městečka dostala na absolutní vrchol světového modelingu a dokonce se stala rekordmankou v počtu svých snímků na obálkách časopisů. Počet titulů přesáhl tisíc. Na startu její kariéry stála náhoda v podobě návštěvy nočního klubu, kam ten večer dorazil i ředitel francouzské modelingové agentury. Schiffer předváděla pro ty nejlepší módní značky, časopis People ji v roce 1991 označil za jednu z nejkrásnějších žen světa. Objevila se i v několika filmech a úspěch měla její videa o cvičení.

Co se týče lásky, lidé si asi nejvíce pamatují na její vztah s kouzelníkem Davidem Copperfieldem. Opravdové štěstí ji ale potkalo až poté, co se seznámila s filmovým producentem Matthewem Vaughnem. Vzali se v roce 2022 a v témže roce si v hrabství Suffolk pořídili sídlo ze 16. století. Teprve až po setkání s osudovou láskou topmodelka zvolnila v práci a rozhodla se založit rodinu. Její priority se pak navždy změnily. S manželem má tři děti, syna Caspara a dcery Clementine a Cosimu. Na rozdíl od dětí jiných modelek ovšem nejdou v maminčiných šlépějích a příliš se neukazují na veřejnosti.

Claudia na sociální síti často zveřejňuje střípky ze svého soukromí a vzpomínky na svou úchvatnou kariéru. Teď ovšem sdílela snímek ze současnosti, na kterém ovšem vypadá prakticky stejně jako před lety. V přiléhavém overalu vynikají její bezchybné křivky. A z jejího výrazu je patrné, že je v životě spokojená. Před třemi lety, po oslavě padesátky, prozradila, že jí vyšší věk vyhovuje a nikdy se necítila víc spokojeně. Její nadšení tak zřejmě trvá dodnes.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám