Hlavní obsah
Článek

Na odhadování velikosti penisu podle vnějších znaků mužského těla existuje řada lidových pouček. Jenže sexuologové tvrdí, že velikost mužství nelze odhadnout z velikosti nosu, nohy ani prstů. Tedy korejští vědci zcela nesouhlasí s tím, že nelze velikost mužství odhadnout z prstů. Nejde však o jejich velikost, ale o poměr délky ukazováčku a prsteníčku. Čím je prsteníček vůči ukazováčku delší, tím má prý muž penis větší.

Korejští sexuologové studovali 144 mužů a zjistili, že existuje souvislost mezi poměrem druhého a čtvrtého prstu a velikostí penisu. Přesněji řečeno, pokud je prsteníček delší než ukazováček, muž má častěji nadprůměrný penis. Čím je navíc rozdíl délky prsteníčku k ukazováčku větší, tím je větší i penis.

"Délka článků čtvrtého a druhého prstu je významným faktorem pro délku penisu, čím je prsteníček delší než ukazováček, tím je penis delší,“ tvrdí autoři studie.

Poměr délky ukazováčku a prsteníčku se podobně jako penis vyvíjejí v děloze. Čím více testosteronu na plod v děloze působí, tím má muž delší prsteníček a kratší ukazováček. A tím má také větší penis. Muži s prsteníčkem delším než ukazováček jsou také agresivnější, mužnější, lepší atleti, podléhají více hráčství, mají zdravější srdce, jsou častěji homosexuální a jsou také atraktivnější.

Související témata:

Další články

Načítám