Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Miroslav Etzler (59) a Vilma Cibulková (61) dali své manželství do pořádku. Herečka svého muže vyhodila z domu poté, co se provalil jeho románek s kolegyní ze seriálu Cesty domů Radkou Pavlovčinovou (35). Etzler milenecký poměr ukončil a svoji ženu prosil o odpuštění. Ta se rozhodla mu dát ještě šanci.

Eztler se dal s Pavlovčinovou dohromady "díky" seriálu Cesty domů, kde hrají mileneckou dvojici. Paparazzi fotografové jejich románek odhalili a Vilma Cibulková svému muži ukázala dveře.

"Do své role jsem se prostě vžil až moc. Jsem opravdu rád, že už to mám za sebou. S Vilmou jsme už v naprosté pohodě," řekl deníku Blesk Etzler.

Herec milenecký poměr zdůvodňuje tím, že si jednoduše odnesl práci domů. Je to prý běžné u řady jeho hereckých kolegů. Filmovou roli si často přenášejí do osobního života. „Neudělal jsem nic jiného, nic víc ani nic míň než řada mých kolegů,“ upřesňuje populární herec.

Etzler krátce po odhalení poměr s Pavlovčinovou ukončil a snažil se manželství s jednou z našich nejkrásnějších hereček zachránit. Cibulková nevěru, která ji způsobila tolik bolesti, odpustila.

Společně nově založili Etzler a Cibulková vlastní zájezdovou divadelní společnost a opustili angažmá v divadle Ungelt.

Jak nyní budou vypadat milenecké scénky v seriálu s Pavlovčinovou, je otázkou. Je možné, že Etzler bude po režiséru Adamcovi (76) žádat co nejmenší kontakt s touto ambiciózní slovenskou herečkou.

Reklama

Další články

Načítám