Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že věčně usměvavý hollywoodský pár Goldie Hawn (77) a Kurt Kussell (72) našel zalíbení v Řecku a tamních ostrovech tak veliké, že se hodlá každoročně vracet. Loni byli v balkánské zemi s průzračným mořem, slavnými památkami i vytříbenou kuchyní totiž touto dobou také. Dvojice si ráda dopřeje trochu soukromí a adrenalinu zároveň, a tak na ně můžete narazit na moři, kterak si vychutnávají plavbu na motorovém člunu.

Zatímco Goldie se vybavila slunečními brýlemi, ručníkem, velkým červeným šátkem a košíkem s dobrotami k malému občerstvení všech na palubě, Kurt si užíval plavbu povětšinou nalehko v černobílých plavkách s ornamenty.

V minulosti dokonce do Řecka vyrazili i s celou rodinou. Nechyběla ani hereččina dcera Kate Hudson (45) a její snoubenec Danny Fujikawa. Právě Kate nedávno překvapila své fanoušky odvážnými příspěvky na Instagramu, kde sdílela několik fotografií pořízených během relaxování u bazénu na zahradě jejího domu.

Kate je na nich zachycena jen v úsporném ‚opalovacím‘ spodním díle bikin, zatímco hrudník si zakrývá knihou. Snímky dokonce poněkud zaskočily jejího bratra Olivera, který sérii fotek okomentoval: „Ježiš, né Kate.“ Sestra se ovšem nenechala rozhodit a doporučila mu, aby ji raději přestal sledovat, že léto bude divoké.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám