Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Výraz Caspera Smarta mluví za vše. Mladý tanečník ve středu při odchodu z hotelu Tribeca v New Yorku nedokázal skrýt, že je poněkud znuděný. Zda za to mohlo mnohačetné převlékání a úpravy vlasů jeho partnerky Jennifer Lopez nebo nutnost účasti i na několika společenských akcích za den, ví jen on sám. Jedno je ale jasné, Jennifer ve středu obměnila svůj outfit minimálně čtyřikrát.

Zpěvačka uvítala nový den v černobílé variaci upnutého topu a černé sukně s třpytivými lodičkami, následně vyrazila po New Yorku s Casperem v černých kalhotách a tričku s francouzskými nápisy a černých botách, do třetice se J-Lo převlékla do sexy overalu starorůžové barvy, k němuž měla sladěné i lodičky. Na večeři s Casperem však už neměla jen jiné šaty a obuv, ale změnila si i účes. To znamená možná i několik hodin nejrůznějších úprav. Casper má nejspíš zlatou trpělivost...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám