Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hannah Elizabeth z reality show Love Island se netají tím, že ujíždí na plastikách. Co diváky hned zaujalo, jsou její silikony. A protože ty, které jí udělali před deseti lety, potřebovaly obměnit, rozhodla se pro nové. Chirurgům dala jasný požadavek: „Chci, co největší prsa bude možné.“

„Každý se mě ptal, proč si nechávám dělat nová prsa, ale já jsem je potřebovala vyměnit,“ uvedla pro Daily Star.

A když už byla v tom, nechala si také vyhladit vrásky kolem očí, které se jí dle jejích slov už nelíbily. Z nového poprsí je nadšená.

„Ve skutečnosti jsem z toho měla obavy, protože jsem se starými silikony byla spokojená, nechtěla jsem si je poničit, ale jsem nadšená,“ dodala k zákroku.

A proč se rozhodla pro ještě větší velikost? „Proč ne? Prostě se mi líbí, jak vypadají. A jsou jen o číslo větší než moje předchozí,“ nechala se slyšet Hannah, která v minulosti patřila k Playboy králíčkům.

Tvrdí, že si lásku k silikonům vypěstovala právě díky Playboyi, a nikdy se jich nehodlá vzdát. „Je to jako závislost. Zkrátka něco nevšedního, dramatického,“ dodala.

Hannah zkouší štěstí v reality show podruhé, v sérii s názvem Love Island All Stars, a doufá, že tentokrát najde lásku. Napoprvé jí totiž ani silikony nepomohly.

Související témata:
Hannah Elizabeth

Reklama

Další články

Načítám