Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pořádal už 35. ročník své tradiční garden party a pořád ho baví zvát hosty. Zpěvák Petr Janda (81) tentokrát určil hodně barevný dress code, veselí totiž probíhalo ve stylu mexické fiesty. "Potřebuju trochu ušlapat trávník, protože jsme dělali bazén, tak nám to tady rozorali. Ale některé dámy obuly podpatky, to se mi nelíbí," žertoval Janda, proč opět pozval na svoji zahradu desítky lidí.

S nápadem na téma Mexiko přišla prý jeho dcera Marta Jandová (50), která středoamerickou zemi už třikrát navštívila. "Říkali jsme si, že to bude s těmi sombrery a ponči výrazné a barevné. Někdy ta témata tolik nevyjdou a jsou taková šedivá. Tohle se, myslím, povedlo," mínil Janda, který si sám obří sombrero, které mu Marta z Mexika přivezla jako dárek, nasadil, a pončem doplnil.

Ve svých letech je zpěvák stále velmi aktivní, do konce roku ho čeká s kapelou Olympic devadesát vystoupení. Teď už se ale těší na dovolenou ve francouzských Pyrenejích, o které nám vyprávěl v našem videu. "Asi si moc neodpočinu, protože velkou část jedeme autem, s manželkou se budeme za volantem střídat. Ze svého věku si nic nedělám. Chodím k doktorovi, vždycky mi dá na dva roky potvrzení, že můžu řídit," uzavřel.

Kdo na party k Petru Jandovi dorazil, a jak hosté splnili předepsaný dress code, se podívejte v naší fotogalerii

Reklama

Další články

Načítám