Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nepříjemný virtuální útok se snesl na bedra rappera Chrise Browna (23). Spisovatelka Jenny Johnson si pro něj vybrala sociální síť Twitter a ostře jej kritizovala za jeho tři roky starý útok na jeho opětovnou partnerku Rihannu (36). Zpěvačka tehdy napadení oznámila na policii a snímek její opuchlé tváře plné podlitin obletěl celý svět. Dokonce se s Brownem soudila. Johnson proto nyní nechápe, jak se mohla barbadoská hvězda ke svému horkokrevnému ex vrátit.

Poté, co se provalilo, že se k sobě dvojice nejspíš znovu vrátila, Johnson napsala nejdřív na svůj Twitter: „Jenom se ptám, není Rihanna blázen?“

Spisovatelka, jejíž účet na sociální síti sleduje více než 300 tisíc lidí, se nakonec do Chrise pustila i na jeho profilu, a to nakonec i za jeho špatnou gramatiku u některých slov, kterou Jenny jako spisovatelka nemohla překousnout. Chris ji nakonec nazval patetickou kur*** a Jenny jeho větu napsala ve správném gramatickém znění. To Browna vytočilo a ještě přitvrdil: „Tak si hlavně vyndej zuby, až mě budeš kou*it,“ a nakonec přidal jinou verzi urážlivého oslovení, které použil i předtím - ‚hoe‘. Johnson se nenechala vykolejit a odepsala: „Je to HO a ne HOE, ty pitomej ignorante!“

Jejich komunikace se i nadále odehrávala v podobném duchu, až nakonec vytočený Chris svůj účet na Twitteru raději zrušil. Následně se na jeho účtu objevoval pouze nápis: „Sorry, that page doesn’t exist!“ (Omlouváme se, tato stránka neexistuje!).

Související témata:

Další články

Načítám