Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vdova po muzikantovi Kurtu Cobainovi Courtney Love (59) dříve bývala velmi divoká. Posledních devět let ale žije celkem poklidným životem v Anglii, kde se účastnila společenské akce a vystoupila jako Dj. Její vzhled ale mnohé lidi překvapil.

Courtney Love se proslavila jako manželka talentovaného muzikanta, který si bohužel sám vzal život. Ač sama také hudebnice, víc než její kariéra plnily stránky bulváru její alkoholové eskapády a nezřízený život. Jak léta ubíhala, bylo článků o divokých večírcích méně a místo toho je vystřídaly informace o mužích, kteří byli po jejím boku, o dluzích, o tom, kde zase ukázala tělo, a také o plastikách.

V poslední době nebylo Courtney příliš vidět, z Ameriky se přestěhovala do Anglie a poslední roky trávila v Birminghamu a Londýně. Nedávno ale začala opět vystupovat s kapelou a teď dostala pozvání na londýnský galavečer National Portrait Gallery v Londýně, kde se jako Dj také starala o hudbu.

Courtney si pro tuto příležitost oblékla honosné stříbrné šaty od Elizabeth Emanuel, které na první pohled zaujaly v oblasti dekoltu. K nim zvolila stříbrné šperky a vlasy vzadu na hlavě zapletla. I přes objemnou róbu to muzikantka u pultu pořádně rozjela a někteří lidé na ni dokonce se zaujetím zírali. Čtenáři magazínu Daily Mail ale komentovali hlavně její vzhled.

„Chodící Picasso“ nebo „Co se stalo s její tváří“ či „Tyto ženy, co si nechávají napumpovat tváře, stávají se z nich Madonny“, tak zní jen některé z komentářů. „Měla by dostat své peníze zpět za ten facelift… Její levé oko je nějak mimo,“ přidává se další čtenář. „Další závislák na plastických operacích, kterému se rozpadá obličej!“ vyjadřuje svůj názor jiný. Vzhledem k bujaré minulosti Courtney je ale jistě pozitivní, že i pár měsíců před šedesátkou má stále tolik energie. Tak třeba v budoucnu překvapí i nějakým novým hitem.

Reklama

Další články

Načítám