Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená herečka Jitka Schneiderová (51) si zpestřila zimní měsíce dovolenou v Thajsku. Nyní už je sice zpátky v téměř jarním Česku, na prosluněnou pohodu na krásných plážích ale dodnes vzpomíná. Fanouškům se pochlubila střípky z dovolené včetně snímku v plavkách, ze kterého je patrné, že se stále udržuje ve formě.

Herečka ale samozřejmě nemá nic zadarmo, na své postavě maká v posilovně a nevynechává ani péči o pleť. „Klid a krása, vezměte mě zpátky,“ prosila herečka na sociální síti u snímků z parádní dovolené, kterou trávila s partnerem Lukášem a přáteli. A my se jí vůbec nedivíme.

Schneiderová před lety tančila po boku Marka Dědíka ve StarDance, tehdy si sáhla na dno svých fyzických sil. Choreografie si prý ale nepamatuje. Díky tanci měla ale výbornou kondici.

„Z toho, co jsem tančila ve StarDance, si nepamatuju vůbec nic. To prostě nejde. Něco se naučíte, ale pak to zapomenete, protože se jdete učit další tance, když máte to štěstí, že pokračujete dál,“ řekla před časem Super.cz herečka. Tančit ale samozřejmě nezapomněla a po několika trénincích by určitě na parketu opět válela.

Reklama

Další články

Načítám