Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charlotte Štiková (27) prošla ohromnou zeštíhlovací proměnou. Během posledních dvou let zhubla neuvěřitelných 60 kilogramů. Aktuálně dle svých slov váží 58 kilogramů.

„Je to poprvé v životě, co se mi to podařilo. Trápila jsem se s tím už od malička a jsem velmi ráda, že se mi to podařilo a že si tu váhu držím. Víc už hubnout nechci, takhle jsem spokojená,“ svěřila se Charlotte pro Super.cz s tím, že v době, kdy byla baculkou. měla problém i s běžným pohybem.

„Už jsem nechtěla ztrácet své mládí v tak šíleném těle. Člověk se pořád schovává a už jsem ani nechtěla chodit do společnosti. Vyčerpával mě každý pohyb,“ prozradila půvabná blondýnka.

Dnes už je Charlotte se svým tělem konečně spokojená a po delší době se ukázala ve společnosti. Konkrétně navštívila Playboy párty, kde byla po razantním zhubnutí lehce přehlédnutelná.

Charlotte se oblékla do obtáhnutého sexy outfitu, ke kterému zvolila výrazné černé líčení a v kombinaci s její platinovou hřívou mohla kdekomu připomínat Playmate. Podívejte se, jak to sestře Ornelly Kotkové slušelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám