Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že i ženy umějí s věkem zrát, za všechny v poslední době demonstruje hollywoodská herečka z ranku čtyřicátnic Charlize Theron (48). Nejdříve na premiérách v minisukních, ke kterým místo topu odvážně volila sportovní podprsenky, a teď i v plavkách. Vypadá skvěle.

Fotografové hvězdu filmů Pravidla moštárny, Zrůda, Hlava v oblacích, Šílený Max: Zběsilá cesta, Rychle a zběsile 8 nebo nejnověji Atomic Blonde: Bez lítosti nasnímali v Mexiku, kde tráví dovolenou, obklopená rodinou a přáteli. Společnosti jí dělá také jistý muž, který prý k příbuzenstvu nepatří, informují zahraniční média. Od rozchodu se stejně slavným hereckým kolegou Seanem Pennem Theron žádný vztah neměla, nebo alespoň žádný oficiální.

Že je herečka ve výborné formě, možná i životní, si všímají všichni, a nejsou proto výjimkou tematické články s typy, jak vypadat stejně dobře jako Charlize. Pomoci by například měly dvě devadesátiminutové lekce power jógy týdně, které praktikuje, podle herečky ale spíš obecně takový pohyb, který bude člověka bavit. „Vždycky jsem věřila tomu, že když člověk najde aktivitu, kterou bude mít rád, nebude pro něj cvičení povinností,“ radí Theron.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám