Hlavní obsah
Článek

Herečka Charlize Theron (36) chce letět do vesmíru mezi prvními lidmi, kteří nepatří mezi profesionální astronauty. Hodlá využít aerolinek Virgin Galactic miliardáře Richarda Bransona, jenž chce na oběžnou dráhu Země vyvézt zájemce ještě letos. Ačkoli i Charlize se bojí astronomické ceny letenky, pokud usedne na palubu speciálního letounu mezi prvními, pak jí budou společnost dělat Angelina Jolie (48), Brad Pitt (60), Ashton Kutcher či Katy Perry a Tom Hanks.

„Já jsem naprosto otevřená možnosti letět do vesmíru. Nedělá to Richard Branson? Ale slyšela jsem, že je to drahé! Můžete se dostat až k dvěma stům tisícům dolarů. Já jsem otevřená naprosto všem těmto věcem. Jsem si jistá, že by to bylo děsivé, ale doufejme, že bych se jen letěla podívat, jak to tam vypadá, takže bych se vrátila zpět. Nic by mi tady ale nechybělo, protože já se snažím žít přítomným okamžikem,“ prozradila Charlize o svém intergalaktickém snu.

Blonďatá herečka se po rozchodu se Stuartem Townsendem do dalšího vztahu nehrne. Sama vychovává adoptivního syna Jacksona. A pokud by do jejího života vstoupil i muž, rozhodně si ho nehodlá brát.

„Manželství není pro mě. Dokud nebude umožněno všem lidem bez rozdílu, nechci s tím mít nic společného. Vyrostla jsem během apartheidu a mám z tohoto podobný pocit. Proč mohou mít heterosexuální páry legální status manželství a homosexuální nikoli?“ podivovala se Charlize v interview pro magazín You.

Reklama

Další články

Načítám