Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený herec Jiří Dvořák oslňoval zejména divačky na televizních obrazovkách, když Česká televize vysílala pokračování úspěšného seriálu Sanitka.

Charizmatický herec sice cenu TýTý v kategorii Herec nezískal a skončil až třetí za Ivanem Trojanem a Rudolfem Hrušínským, ale slavnostní večer si v sobotu samozřejmě nenechal ujít.

Do pražského Divadla na Vinohradech ho doprovodila jeho nádherná o třiadvacet let mladší přítelkyně Jitka. Kráska se sice nemůže pochlubit napěchovaným hrudníčkem, zato má nádhernou tvářičku a půvaby by mohla rozdávat na potkání.

Dvořák, který byl dříve ženatý s Bárou Munzarovou, si zkrátka uměl vybrat. Ač už mu táhne na padesát, o nápadnice pořád nemá nouzi. Absolutní vítězka TýTý a jeho seriálová milenka ze Sanitky Dagmar Havlová se proto divila, že Dvořák TýTý nevyhrál. „Je to idol žen, kterým se moc líbí, proto mě překvapilo, že se nejoblíbenějším hercem nestal on,“ řekla Super.cz bývalá první dáma, jež Dvořáka velmi dobře zná, protože s ním mimo jiné hraje také v divadle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám