Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) si od zástupů fanoušků a fanynek neodpočine ani na vesnici. Při nedělním natáčení filmu Zdeňka Trošky Babovřesky, v kterém Bílá hraje přisprostlou cikánku a setsakramentsky jí to v roli sluší, se totiž i po své poslední klapce dvě hodiny musela věnovat lidem, kteří si s ní chtěli popovídat. A tak jim pak jako poděkování rozdala své šperky. Všichni na ni přitom zírali s otevřenou pusou. Její postava je totiž dost ulítlá, a tak se Slavice rozhodla vzít na sebe hodně odvážné oblečení, v kterém připomínala děvu lehčích mravů.

„Má role cikánečky je krásná, temperamentní a hravá. Když jsem končila, přišli se se mnou pozdravit i místní v krojích. Se Zdeňkem Troškou jsme byli přivítáni chlebem a solí. Místních lidí bylo po natáčení tolik, že jsem vyrazila k domovu až o další dvě hodiny déle, než jsem plánovala,“ svěřila se Super.cz Bílá s tím, že ji milé chování místních obyvatel dojalo.

„Můj tatínek měl ten den narozeniny, a tak jsem se rozhodla jít na oslavu v kostýmu, ale ještě před tím jsem místním slečnám, co čekaly na podpis, rozdala své filmové šperky – náramky, prstýnky – prostě vše, co jsem si do filmu pořídila, ale dál to potřebovat nebudu,“ řekla nejslavnější česká pěnice, která tak dívkám připravila největší zážitek v jejich životě.

Bílou čeká už v sobotu derniéra muzikálu Carmen, s kterým trávila poslední téměř čtyři roky a jenž jí velmi přirostl k srdci. Kdo ví, zda po konci představení nerozdá tentokrát i většinu svého kostýmu – samozřejmě vyjma spodničky…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám