Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to patnáct let, co se poprvé objevili na obrazovce, od té doby se tým vyšetřovatelů ze seriálu Kriminálka Anděl těšil velké oblibě. Po devítileté pauze se legendární parta kriminalistů vrací, a to s pátou sérií a s původní hereckou sestavou. Diváci se tak mohou těšit na Marka Taclíka (50), ale i charismatického Davida Švehlíka.

Ten si od roku 2008 prošel pořádnou proměnou. Kapitán Tomáš Benkovský, kterého oblíbený herec ztvárňuje, je jednou z klíčových postav seriálu a od první klapky pořádně zmužněl. Přibyly mu vousy, ale i vrásky a změnil účes. Změna přišla i v jeho seriálovém osobním životě. „Je tam poměrně velký posun hlavně co se týče jeho osobního života. Což vnáší do celého příběhu kriminálky úplně jinou dynamiku. Jde o dějovou linku, která se prolíná téměř všemi díly hned od začátku. A mohu prozradit, že půjde o velmi dramatickou zápletku,“ svěřil se David Švehlík, který si natáčení nové řady užíval.

Nevyhnul se ani akčnějším scénám. „V začátcích natáčení, řekněme první čtyři díly, které režíroval Peter Bebjak, tak ty byly asi pro mě nejakčnější. Možná asi nejvíce za celou dobu, co seriál běží,“ prozradil herec, který se před kamerou vedle Marka Taclíka potkával s Helenou Dvořákou a Michalem Novotným, kteří se na obrazovku také vrací. Z původního obsazení chybí jen plukovník Tomeček v podání Martina Stropnického. Tým se však rozšíří o nové posily, kterými budou kapitán Jan Souček v podání Jiřího Langmajera (57) a poručík Radim Fišer, kterého hraje Oskar Hes.

Reklama

Další články

Načítám