Hlavní obsah
Článek

Herečka Chantal Poullain doslova mládne před očima. Coby modelku a tvář si ji vybrala přední česká módní značka pro nafocení nejnovější kolekce pro rok 2018.

„Fotili jsme celý den, a i když focení moc nemusím, tohle mne bavilo. Fotografka Monika Navrátilová vybrala moc zajímavé prostředí podchodů a katakomb, které skvěle vypíchlo a umocnilo zajímavé módní kreace mé oblíbené značky,” vzpomíná na nedávný zážitek herečka.

„Navíc svět podzemí a graffiti je pro mne velmi inspirativní, je to takový umělecký svět,“ říká hlavní protagonistka focení Chantal, která se těší na spolupráci s touto značkou i v budoucnosti, kdy by mělo vyjít pokračování její knihy Život na laně.

„Další kniha je zatím v plenkách stejně jako moje další CD šansonů. Na nových projektech pracuji ve volném čase, když zrovna nependluji mezi Brnem a Prahou, kde s Martinem Krausem hrajeme představení Šest tanečních hodin v šesti týdnech a se skupinou 420PEOPLE představení Mirage,“ dodává ředitelka nadace Archa Chantal, které se mimo jiné podařilo shromáždit finanční prostředky na kompletní rekonstrukci interiéru dětského oddělení psychiatrické kliniky Fakultní nemocnice v Brně.

Reklama

Další články

Načítám