Hlavní obsah
Článek

Herečka Chantal Poullain (55) jako správná Francouzka moc dobře ví, jak správně prodat svou výbornou postavu. Na křest kalendáře Proměny 2012: Biograf, který připravuje její Nadace Archa Chantal, přišla v těsných kožených kalhotách, které zdůraznily každou křivku její spodní části těla. Podívejte se na video i do galerie, jak to předělané exmanželce Bolka Polívky sluší. Asi i kvůli nové lásce...

Chantal na křtu zářila štěstím a dělala, že nevidí obdivné pohledy desítek mile překvapených mužů. A když se pro něco ohnula k zemi, na její zadeček už zírali všichni. Snad nikdo ten večer nepřekonal její dokonalý outfit. A proč se vůbec změnila?

"Stříhali mi ofinku. Bylo to kvůli focení. Úžasná slečna ze Slovenska se ptala, jestli mi ji má udělat. Bála jsem se, že je to spíš pro puberťačky, než pro ženy mého věku. Ale líbilo se mi to, tak jsem si to nechala. Všichni se diví, odjakživa mě znají s vlasy utaženými dozadu," vysvětlila Chantal, proč se rozhodla změnit image.

Nové vzezření, plamínky v očích, těsné kalhoty, módní kožený top... v tom bude asi nějaký mužský, říkali si všichni. A záhadně se usmívající Chantal jim přes své mlčení víceméně dává za pravdu. Žena, která překonala rakovinu prsu, však nechce svého nového fešáka veřejnosti zatím představovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám