Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to až neuvěřitelné, ale letos je tomu 50 let, co švédská skupina ABBA zvítězila v soutěži Eurovize s písní Waterloo. V roce 1974 se tak stala první neanglicky mluvící popovou skupinou, která dobyla hitparády v anglicky mluvících zemích a následně i po celém světě.

Členy Agnethu, Björna, Bennyho a Anni-Frid známe všichni. Do Prahy svou cestu ze Stockholmu plánují jejich dvojníci, kteří toto padesátileté výročí oslavují a vystoupí v našem hlavním městě 26. dubna ve sportovní hale Fortuna u pražského Výstaviště. Těšit se můžete na plejádu největších hitů skupiny ABBA všech dob, a dokonce i na písně ze zbrusu nového alba Voyage, které vyšlo v roce 2021. Proto jsme neváhali a exkluzivně si popovídal s Camillou Dahlin, která je k nerozeznání od Agnethy Fältskog.

Co lidé ve světě říkají na jejich téměř identickou podobu? „Spousta fanoušků je velmi ráda a potěšena, že nás vidí, i když vědí, že nejsme ABBA. Mnoho fanoušků v zemích, které skupina ABBA nikdy nenavštívila, a mnoho mladých lidí, kteří se narodili desítky let poté, co skupina ABBA přestala, je také opravdu vděčných, že vidí naši show,“ svěřila se Camilla pro Super.cz.

Všichni se osobně znají. „Ano, viděli jsme se mnohokrát. Já jsem si zahrála dokonce v jednom videu jejich písně Thank You For The Music.“

Do Prahy se těší. V našem hlavním městě se cítí jako doma. „Já jsem byla v Praze několikrát. Miluji toto město, které mi hodně připomíná můj rodný Stockholm se starým městem a veškerou vodou a krásnou architekturou,“ doplnila Camila v našem rozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám