Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalista první řady SuperStar Petr Poláček se v soutěži sice profiloval jako český Jon Bon Jovi, ale pak byl vidět hlavně v muzikálech. Naposledy si zahrál v Dětech ráje. Na rockerský život ale úplně nezanevřel. Důkazem je to, že se nechal potetovat.

"Chtěl jsem si kérku dát vždycky, ale konečně jsem přišel na to, co si chci dát. Je to takové motto do života, kdykoliv se na ně podívám, tak toho nebudu litovat a tohle motto mě vždy nabije," svěřil Super.cz Poláček, který poukaz na tetování dostal jako valentýnský dárek od své přítelkyně Kristýny, s níž už je tři roky.

A co má tedy Petr na ruce? Jedná se o opravdu dlouhý text ve znění: Nikdo nerozdává tak tvrdé rány jako život! Ale nejde o to jak inkasuješ, ale kolik ran uneseš, a přesto se zvedneš! Kolik ran dokážeš příjmout a nezastaví tě, jenom tak se vítězí!

Tetování Petra nebolelo, ba naopak, byl to prý dobrý pocit. "Tatér Pavel je profík, takže další kérka bude příště. To už se ke mně připojí i Kristýna," slibuje Petr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám