Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývaly doby, kdy jsme Martina Krause viděli pravidelně na televizních obrazovkách. Díky tomu si u českých divaček získal přezdívku český Belmondo. S francouzským hercem si ho spletla i jeho téměř šestiletá dcera.

Je pravda, že máme vlastně nad schodištěm obrázek, fotografii, kde je Belmondo na motorce s doutníkem a naše Anička si ještě nedávno myslela, že to jsem já. Jinak děti nechápou, že občas se chce se mnou někdo fotit, to jim přijde divné. Spíš se tomu smějí,“ smál se herec během rozhovoru pro Super.cz.

Herec ale nebude své děti nutit, aby převzaly hereckou štafetu. „Přál bych si, aby mé děti dělaly cokoliv, hlavně aby byly šťastné."

Ačkoliv Martin Kraus už není tolik na obrazovkách jako dříve, rozhodně herecky nezahálí. Jeho domovskou scénou je pražské Divadlo Metro, kde připravovali s Martinem Zounarem (56), Filipem Blažkem (50) nebo Danielou Šinkorovou (51) představení s názvem Bílá paní na vdávání, se kterým herci objíždí české hrady a zámky. Představení je o to autentičtější. Martina diváci vídají v roli šaška, což mu prý jde. „Mně pořád říká manželka, že jsem šašek, nechápu ale proč,“ dodal se smíchem Martin Kraus.

Reklama

Další články

Načítám