Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Soutěž MasterChef Česko zná vítěze pro rok 2021. Ryze ženské finále opanovala Besky, trofej pro nejlepšího amatérského kuchaře si převzala z rukou porotců Radka Kašpárka, Jana Punčocháře a Přemka Forejta, mezi prvními gratulanty byl i loňský vítěz Roman Staša.

„Změní se mi celý život. Je to krásný dar, vydřený, a strašně mě to těší. I dětem budu moct vyprávět, že jejich maminka byla v MasterChefovi v milované České republice,“ svěřila bezprostředně po výhře Besky, která je původem ze Slovenska.

Besky a její cesta soutěží MasterChef 2021

Ve finále se s Besky utkala bývalá juniorská vítězka Australian Open a podnikatelka Jitka a violoncellistka Petra. Právě ta se postarala o drama, když se ošklivě pořezala. Naopak Besky si šla v klidu za svým a do triumfálního finále se probojovala na rozdíl od svých soupeřek bez chyb.

„Mně se často nestává, abych při prvním soustu poznal, že přede mnou možná stojí budoucí MasterChef,“ řekl jí hned v úvodu porotce a později i její mentor, michelinský šéfkuchař Radek Kašpárek. A nemýlil se.

Kromě ceny v podobě trofeje a titulu Besky získala milion korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám