Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už více než rok tvoří Bára Podzimková a Albert Černý sympatický pár. Jedna z nejúspěšnějších českých topmodelek současnosti a frontman kapely Lake Malawi jsou díky svým profesím časově velmi vytížení, na sebe si prý ale vždycky čas najdou.

„Vídáme se hodně. Vždycky si to snažíme zařídit tak, abychom byli co nejvíc spolu,” říká Bára, která se před pár dny vrátila ze společné dovolené s přítelem ze Srí Lanky. „Dva týdny jsme tam surfovali, bylo to super.”

Bára nastupuje do posledního ročníku gymnázia, a tak stále pobývá ve středočeské Příbrami. Albertovým domovem je pořád Třinec na Slezsku. I když je tedy dělí víc jak 450 kilometrů, tak nezoufají.

„Jsme spolu hodně během roku. Stále chodím na střední školu do Příbrami. Albert zase žije v Třinci. Vždycky to nějak vymyslíme, abychom byli spolu,” svěřila se nám Bára na nácviku nových finalistů soutěže Schwarzkopf Elite Model Look, kterou v roce 2014 vyhrála a zvítězila i ve světovém finále.

Albert a Bára si plánují společnou budoucnost. „Vztah určitě není žádná překážka. Oba jsme velmi flexibilní. Já hodně cestuju, Albert má s kapelou hodně hudebních příležitostí v zahraničí, takže vždycky to můžeme řešit tak, že se někde potkáme. Cestuje hodně jako já. Je taky taková modelka,” směje se Podzimková.

Podzimková a Černý se měli ve čtvrtek objevit na finále zmíněné soutěže, Bára ale nakonec bude muset odcestovat do Londýna za prací. „Měli jsme jít s přítelem. Mrzí mě to, tak to budu muset nechat na příští rok. Těšila jsem se na finále, protože se na akci bude pohybovat spousta kamarádek modelek, kadeřníků, vizážistů a podobně,” krčila rameny Bára Podzimková.

Reklama

Další články

Načítám