Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Víkendové snídaně na Nově Iveta Maurerová nedávno vzbudila rozruch, když zveřejnila, že randí se slavnou zpěvačkou LP. Po boku slavné hudebnice si zahrála v jejím klipu, kde zjevně přeskočila jiskra.

„LP je úžasný a výjimečný člověk se srdcem na správném místě. Doslova z ní jenom srší a září energie a má neskutečné charisma,“ popisovala v říjnu Super.cz Maurerová, která je také Miss ČR z roku 2018. 

Vztahem se světoznámou hudebnicí se pochlubila o Vánocích. A byla to prý láska na první pohled.

„Ve vztahu jsme skoro pět měsíců a moc si to užíváme. Nikdy jsem nebyla šťastnější. Je to nejhodnější člověk, kterého jsem kdy poznala, a já jsem moc šťastná, že mohu mít po boku tak úžasného a laskavého člověka s tak zlatým srdcem. Vážím si toho, a ano, jsem zamilovaná až po uši od prvního okamžiku, kdy jsem ji spatřila,“ řekla webu Tn.cz Maurerová.

Moderátorka nyní tráví hodně času v Los Angeles, kde LP žije. Vánoční svátky oslavila se svou rodinou o něco dříve, právě teď už zveřejňuje posty ze svého pobytu v Beverly Hills, kde mimo jiné pózuje v plavkách.

Iveta je zamilovaná až po uši, přeci jen se jí ale stýská po České republice. Doma totiž zůstal její milovaný pejsek. „První Vánoce bez tebe, navždy zůstaneš v mém srdci, Charlinko moje. Moc se mi stýská a celou dobu na tebe myslím. Krásné Vánoce, navždy tvoje máma,“ vyznala se ze svých pocitů na Instagramu moderátorka Víkendové snídaně na Nově.

Reklama

Další články

Načítám