Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Marie Danči, která v roce 2022 skončila v soutěži krásy Česká Miss Essens na třetím místě, naši zemi reprezentovala na Miss Global ve Vietnamu a Kambodži. Maruška už se do Prahy vrátila a má důvod k radosti.

Po dlouhé době totiž Česko zabodovalo s národním kostýmem. Look, který modelka vynesla v Asii, zkrátka ohromil a umístil se v top 20. Jedná se tak o jeden z našich nejúspěšnějších kostýmů za mnoho let.

„Ten kostým má na svědomí David Hanykýř a musím říct, že se v Asii moc líbil. Vynesli jsme ho s takovou noblesou. Původně si tam mysleli, že jsem někdo z pohádky, nakonec jsme jim ukázali, že se jedná o svatého Václava, nositele míru. To byl i důvod, proč jsem s sebou neměla meč. Chtěli jsme ukázat, že nositel míru nemusí bojovat. Ve výsledku se jim líbilo to pojetí. Chtěli jsme ukázat mužskou feminní stránku, což se doufám povedlo,“ svěřila se Marie Super.cz. O další šaty se jí pak staral Dominik Navrátil.

Maruška je ráda, že už je zpátky v Česku, soutěž prý byla náročná. Nejvíce ji překvapilo, že mnoho ze soutěžících vsázelo na umělost. Několik dívek například mělo umělé bílé zuby.

„Pro mě to byl velký šok. Ten hlavní rozdíl je, že já jsem z modelingového světa a ty ostatní holky byly opravdové missky, od čtyř od rána už byly perfektně nalíčené. Já si chvíli říkala, co tam dělám. Ve výsledku se to hezky propletlo a ukázali jsme, že jako Česko jsme hezký národ plný hezkých lidí bez úprav,“ doplnila Marie, které se navíc díky náročnému programu podařilo vrátit do ČR o čtyři kila lehčí.

Reklama

Další články

Načítám