Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Udílení jubilejních 30. divadelních cen Thálie 2023 si nenechala ujít celá řada známých tváří. A to nejen těch, které byly nominovány.

Už předem svou účast avizovala zpěvačka a herečka Eva Burešová (30), jež do Národního divadla dorazila ve svůdných šatech s rozparkem, které si vypůjčila ze svatebního salonu. Burešová přišla v doprovodu svého partnera Přemka Forejta (37). Eva by se v krásném modelu klidně mohla vdávat.

„Jsem pozvaná na své první Thálie. Umístit se již nemůžu, ale i širší nominace pro mě je obrovská čest. Těším se až usednu po boku mého milovaného Přemka Forejta a společně si předávání cen užijeme,“ prozradila ještě před udílením Burešová s tím, že šaty, které nakonec zvolila, to při jejím výběru vyhrály na celé čáře.

Divadelní ceny si nenechala ujít také Radka Pavlovčinová, Tereza Mátlová, Ivan Trojan, Kristýna Leichtová s partnerem Vojtěchem Štěpánkem, Hana Holišová, Valérie Zawadská a řada dalších celebrit. Slušelo to také Daniele Kolářové, která si odnesla cenu za celoživotní mistrovství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám