Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další kolo soutěže krásy organizace Miss Czech Republic je za dveřmi. Tiskovou konferenci k připravovanému ročníku 2024 si nenechaly ujít nejen tváře samotné soutěže, ale také známé osobnosti.

Ve společnosti se ukázala krásná Eva Perkausová (30). Těhotná moderátorka zářila v růžových flitrovaných šatech, ve kterých by se mohla z fleku teleportovat do světa panenek Barbie. Společnost jí nedělal nikdo jiný než manžel, podnikatel Ivan Hecko.

S manželem Lucasem Blakkem dorazila zpěvačka a rapperka Sharlota, která oblékla černý model s třpytivými detaily a pořádně napěchovaným dekoltem. Určitým doplňkem jí byla kromě šperků také hravá paruka v barvě platinové blond.

Nepřehlédnutelnou osobností byla modelka a účastnice Love Islandu Natálie Kočendová (24), která oblékla bílý zdobený overal s odhalenými rameny, ke kterému sladila také doplňky. Bílou oblékla i ředitelka soutěže Taťána Makarenko (34).

Černou zvolil kreativní ředitel Sam Dolce, modelka Lucie Smatanová nebo zpěvačka Adéla Krejdlová, která tentokrát oblékla odvážný topík, ve kterém vynikly její přednosti.

Reklama

Další články

Načítám