Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) šokovala své sledující, když oznámila, že si založila účet na zejména erotické platformě OnlyFans, kde chce sdílet odhalené snímky, jako jsou profesionální akty, které jsou pro Instagram příliš. Sociální sítě modelce tyhle snímky často odstraňují, což Simonu přestalo bavit.

"Mám řadu krásných fotek od skvělých fotografů, jak z minulosti, tak nové, o které bych se s vámi ráda podělila, ale tady to bohužel nejde. A tak vám je umožním shlédnout pomocí jiné platformy a také vás nechám trochu více nahlédnout do mého soukromí. Buďme k sobě milí a tolerantní a nechme lidi žít, jak chtějí. Možná by nebylo od věci se trochu pousmát, než hned hledat chyby a soudit. Komu se to líbí, ať si to užije, a zbytek smutných moralistů ať si dá tmavou čokoládu, zmírňuje stres a nasr..ost," řekla Simona, za jejíž odhalené fotografie fanoušci zaplatí zhruba 440 korun měsíčně.

Krátce po oznámení svého kroku se Simona dočkala velké kritiky ze strany fanoušků a sledujících. Do modelky si rýplo několik známých osobností jako Ornella Koktová nebo Alice Bendová, která ovšem vzala její rozhodnutí spíš s úsměvem.

Tyhle rýpaly ale Simona vůbec neřeší. Naopak se jim s nadhledem vysmála. „Já se bavím. Link in bio,“ napsala Krainová stručně k nové fotografii, na které pózuje v černé krajkové podprsence. Jednou rukou se fotí, druhou má na hrudníku a s ďábelským výrazem posílá všem svým sledujícím pusu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám