Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Barbora Bočková zazářila po boku Karla Rodena (61) ve snímku Promlčeno. Divácky úspěšný film ji katapultoval mezi známé tváře. Platinová blondýnka je ale šťastná i v soukromí. Je zamilovaná do svého partnera Vojtěcha Vondráčka.

Žijí spolu a v kuloárech se proslýchá, že brzy založí rodinu. Tak nás zajímalo, co je na tom pravdy. „Až to přijde, tak to přijde. Neumím na tohle odpovědět, beru věci tak, jak přicházejí. Jsem člověk, který nechává vše přirozeně plynout. Mám to v hlavě a neodsouvám to na druhou kolej. Vše se ale vyvíjí, Těším se na to, až to přijde,“ uvedla vše na pravou míru během rozhovoru pro Super.cz.

Po velké, nákladné svatbě ale netouží. „Ne, to opravdu ne. Já bych si to pak neužila, kdybych se musela soustředit na to, aby to vypadalo honosně a bylo to tak, jak se to má správně dělat.

My si s Bárou povídali na zkouškách k představení inspirovanému klasickým Louskáčkem, který diváci uvidí v pražském divadle La Fabrika. Herečku uvidíme v roli vypravěčky, i tak se jí náročné choreografie nevyhnou. Jak je na tom ona sama s pohybem? „Teď řeším hlavně to, že ostatní se kolem mě krásně hýbou a vy chcete taky. Přála bych si, abych tančila jako tanečníci kolem mě. Mám pohyb velmi ráda. Od čtyř let jsem dělala gymnastiku, pak jógu a pořád mám k pohybu blízko,“ dodala s úsměvem Barbora Bočková.

Související témata:
Barbora Bočková

Další články

Načítám