Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavný hardrockový club v centru Prahy slavil 15. narozeniny a při této příležitosti se na oslavě ukázal i komik Lukáš Pavlásek (45) se svou ženou Denisou. Nedávno obletěla médii zpráva, že Lukáš shodil více než deset kilo, a tak nás zajímalo, zdali i s odstupem několika měsíců si svou váhu drží.

Svá shozená kila ukázal fanouškům vtipným způsobem, vyfotil se na pláži jako Mitch Buchannon z Pobřežní hlídky. „Jo, furt, je to stále stejné. Zatím to takhle držím. Možná zhubnu i víc, ale to je takový dlouhodobější plán, třeba do podzimu,“ žertoval Lukáš během rozhovoru pro Super.cz. Ať už ale má jakoukoli váhu, nebrání mu to být šťastný. „Já jsem se sebou spokojený vždycky,“ smál se.

Jeho fanoušci se také strachovali, protože v kuloárech obletěla zpráva o jeho zdraví. Dlouho ho trápil reflux jícnu. Nyní ale přiznal, že už je vše v pořádku. „Jsem zdravý jako řípa, pokud to někoho zajímá, tak mi nic není. Jako správný hypochondr mám spousty kamarádů doktorů a k nim pravidelně chodím a oni mi vždy řeknou, že je vše v pořádku,“ doplnil vtipně náš rozhovor Lukáš Pavlásek.

Reklama

Další články

Načítám