Hlavní obsah
Článek

Kdysi ho milovaly davy dívek a žen (i těch vdaných), nyní je z něj již občas hodně unavený ctihodný kmet. Václav Neckář (80), kterého si divačky oblíbily nejen jako zpěváka, ale i coby herce v legendární Šíleně smutné princezně (1968), působí v poslední době hodně unaveně, a jak přiznal jeho nerozlučný parťák, bratr Jan, odmítá větší počet koncertů. Podívejte se, jak čas změnil tohoto milého pěvce, kterému ale stále zůstaly laskavé a plaché oči, které na něm tolik dam vždy obdivovalo!

O tom, že Václav Neckář odmítá brát více koncertů, promluvil v páteční Všechnopárty jeho bratr Jan. Může to být únavou. Václav přeci jen už není žádný mladík, a i když se z mrtvice jakž takž vyhrabal, přeci jen doteď mluví obtížněji a své písničky se musel učit znovu. Každé slovo mu dělá potíž a hodně ho vyčerpává. To bylo ostatně vidět i na nedělní VIP párty na dostizích v Praze-Chuchli, kam na skok dorazil za kamarádkou Renatou Abtovou..

Neckářovi držíme palce, ať se šetří a brzy nás překvapí nějakou další bombou, jako byl nečekaný megahit Půlnoční, který se za chvíli v předvánočním čase zase začne linout ze všech českých rádií!

Reklama

Další články

Načítám