Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Calvin Harris se podělil o svůj trik, který mu pomáhá vyzrát nad jet lagem během jeho cest letadlem, které jako jeden z nejznámějších DJů světa pochopitelně absolvuje poměrně často. Aby se dokázal přizpůsobit novému časovému pásmu co nejrychleji, pomáhá svým tělesným hodinám netradiční způsobem, který v zahraničních médiích popisují jako nechutný. Podle svých slov jím nedávno šokoval i letušku na palubě letadla…

Pohledný čtyřicátník přiznal v rozhovoru se Zoe Ball pro rozhlasovou stanici BBC, že mu proti jet lagu pomáhají syrová vejce. „Před pár týdny jsem letěl s British Airways a letuška mi řekla, že nikdy předtím neviděla nikoho rozbíjet vejce a nalévat si je do úst přímo na sedadle jejich letadla. Ale to jsem prostě já, to je to, co dělám. Dal jsem si jich šest. Zbavím je bílků a dám si jen syrový žloutek. Zjistil jsem, že to odstraňuje jet lag,“ nechal se slyšet Harris.

Na otázku, zda si dělá legraci, Calvin pokračoval s úsměvem: „Prostě jsem je strčil do tašky. Překvapuje mě, že projdou přes ochranku a kontroly, protože podle mě to je tekutina. Ale nikdy s tím problém nebyl.“

Calvin, který se loni oženil s britskou moderátorkou Vick Hope, je údajně nejlépe placeným DJem světa. Podepsán je pod takovými hity jako Ready For The Weekend, Blame či We Found Love s Rihannou. Poslední roky také hodně investuje do svého zdraví a vzhledu. Nejen, že zkouší nejrůznější diety a způsoby stravování a cvičení, aby měl co nejvíce energie, ale rovněž spolupracuje se stylisty. Od roku 2007, kdy nahrál své první album I Created Disco, došlo v jeho image k obrovskému posunu. Však posuďte sami.

Související témata:
Jet lag (pásmová nemoc)

Reklama

Další články

Načítám