Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo viděl filmy jako Devět a půl týdne, Schůzka naslepo, Krásná mimozemšťanka či L.A. Přísně tajné, zřejmě mu v paměti utkvěly půvaby představitelky hlavní ženské role Kim Basinger. Přestože rodačka z americké Georgie oslavila minulý týden už sedm křížků, vypadá pořád báječně!

Svým mladistvým vzhledem překvapila mimo jiné i během svých čtvrtečních pochůzek po městě, kdy očividně vsadila hlavně na pohodlí a také na přirozenost. Herečka byla spatřena během nákupů v Beverly Hills v ležérním outfitu a po většinu času měla na hlavě slamák a na očích černé sluneční brýle.

Držitelka Oscara se v posledních letech stáhla do ústraní, za což do značné míry mohou i její psychické potíže. Kim v pořadu Red Table Talk Jady Pinkett Smith promluvila o tom, že trpí agorafobií, což je typ úzkostné poruchy. Pacienty sužuje strach z veřejných prostranství, vyhýbají se například místům a situacích, které by jim mohly způsobit paniku nebo pocity uvěznění, bezmoci či případného ztrapnění. Basinger uvedla, že její stav před časem eskaloval do té míry, že přestala vycházet z domu, nechodila do restaurací, a dokonce nepřijímala ani žádné návštěvy.

„Je to, jako by se ve vás něco úplně zastavilo a vy se musíte všechno učit znovu. Neustále žijete se suchem v ústech, jste velmi roztřesení a stále vyčerpaní,“ přiblížila své pocity herečka, která se v roce 1983 objevila například i po boku Seana Conneryho v bondovce Nikdy neříkej nikdy.

Související témata:
Úzkost

Reklama

Další články

Načítám