Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z nejznámějších českých fotografů Vladimír Štross je po smrti. Fotograf, před jehož objektivem stanuly nejznámější české krásky jako Simona Krainová (51), Petra Faltýnová (46), Lucie Borhyová (46) nebo Diana Kobzanová (42), oslavil letos teprve 61. narozeniny.

Důvod úmrtí zatím není známý. Informaci o fotografově smrti přinesla jeho blízká kamarádka Romana. „Dnes dopoledne dotlouklo srdce mého nejlepšího kamaráda, úžasného člověka, skvělého fotografa Vladimíra… znali jsme se od roku 1991 z dob jeho největší slávy, po letech se naše cesty znovu zkřížily… vždycky říkal, že jsem jeho anděl strážný, bohužel se mi ho v sobotu nepodařilo přemluvit, ať jede do nemocnice hned a nečeká dalších 10 dní na volný pokoj na JIP,“ napsala Romana na sociální síť.

„Všichni, kdo jste ho znali, víte, že by si nepřál slzy a zármutek, ale pořádný mejdan a skleničku jeho oblíbeného červeného vína… bude mi moc chybět,“ dodala blízká přítelkyně fotografa.

Štross řadu žen českého šoubyznysu v minulosti svléknul. Nafotil Playboy s Kateřinou Kristelovou ve Venezuele, v Řecku kalendář s Lucií Borhyovou. V roce 1994 dal dohromady kalendář s herečkou Markétou Hrubešovou. Během focení se do sebe zakoukali a byla z toho velká láska. Žili spolu několik let.

Související témata:
Vladimír Štross

Další články

Načítám