Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdysi mimořádně populární herečka Amanda Bynes (38) nedávno svěřila fanouškům, že podstoupila plastiku horních víček. Šlo prý o jednu z nejbáječnějších věcí, které kdy udělala. Svá slova ilustrovala fotkou obličeje.

Informací o zákroku Bynes reagovala na komentáře o jejím měnícím se vzhledu. Těžko ale říct, zda pramení právě z této konkrétní korekce. Herečka totiž už dávno nepřipomíná Sydney z Královny ročníku ani Daphne z filmu Co ta holka chce.

Od dob, kdy byla Amanda idolem dívek i chlapců, uplynulo už hodně vody, zhruba dvacet let, herečku navíc poznamenala někdejší závislost na drogách.

Bynes už několik let bojuje s psychickými potížemi, několikrát skončila na psychiatrii, naposledy letos v březnu poté, co zmatená a nahá pobíhala po ulici v Los Angeles. K incidentu došlo krátce poté, co zrušila účast na veřejném vystoupení s dalšími dětskými hvězdami stanice Nickelodeon, na níž se proslavila.

Po kontaktování nouzové linky ji nejdříve převzala policie, poté ji umístili do psychiatrické péče. Krátce po incidentu byla propuštěna.

Reklama

Další články

Načítám