Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá modelka, expartnerka Leoše Mareše Hana Svobodová (35) se po dlouhé době objevila ve společnosti. Už není vyhublá jako před lety, postavu má „krev a mlíko“ a, jak sama říká, je konečně spokojená a hlavně zdravá.

„Je mi o patnáct víc. Pochopila jsem, že být za každou cenu štíhlá není ta správná cesta. Hlavní je být zdravá. Jak vypadám, to je jen přidaná hodnota. Já jsem nyní strašně šťastná,“ řekla Super.cz Hanka, která už se modelingu dávno nevěnuje a založila si nutriční kliniku.

A jaká je její rada, jak docílit ideální postavy? „Nefunguje nic jiného než pohyb a zdravá strava. Já jsem ta nejneposlušnější, která u nás na klinice je. Mám napsaných asi deset jídelníčků a stále nic. Já jsem ale chtěla hlavně vycvičit postavu. Jsem spokojená, naprosto. Nechtěla jsem zhubnout, chtěla jsem, aby tělo fungovalo a bylo zdravé. S tím jsem v minulosti měla problémy,“ dodala expartnerka Leoše Mareše a nyní maminka devítiletého syna Sebastiana na kosmetické party.

Reklama

Další články

Načítám