Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Italská modelka a herečka Elisabetta Canalis (44) před lety randila s hollywoodským hercem Georgem Clooneym (62). Vztah jim vydržel dva roky. Clooney je nyní ženatý s půvabnou právničkou Amal, ale ani Elisabetta nemá o nápadníky nouzi.

Zatímco Clooney byl starší než ona, nyní Italka zalovila mezi mladšími muži. Jejím půvabům neodolal o čtrnáct let mladší kickboxer Georgian Cimpeanu, jenž si s půvabnou herečkou dopřává pohodovou dovolenou na Sardinii. Fotografové zastihli zamilovaný pár, jak dovádí ve vodě, Elisabettu i jejího milého tak zvěčnili v plavkách.

Canalis to na Sardinii moc dobře zná, patří ostatně k místním rodačkám. Jako mladá dívka nedokončila studia na univerzitě kvůli tomu, že začala vystupovat jako tanečnice v televizní Striscia la Notizia.

Později ji zlákal filmový svět. Objevila se například v malé roli ve snímku Deuce Bigalow: Evropský Gigolo nebo v Love Bugs 2. Zároveň se věnovala modelingu, ale prosadila se také jako moderátorka. Ráda také podporuje dobrou věc.

Od roku 2015 je ambasadorkou dobré vůle organizace UNICEF. S Clooneym chodila v letech 2009-2011. O dva roky později se vdala za ortopeda Briana Perriho, roku 2015 se jim narodila dcera Skyler Eva. Manželství jim ale bohužel nevydrželo, ale jak je vidět, Elisabetta dlouho sama nezůstala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám