Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Linda Evangelista se po letech skrývání kvůli špatně provedené kosmetické proceduře před časem konečně začala objevovat na veřejnosti. Její případní obdivovatelé ale mají smůlu. Vedle této dámy se už prý nikdy žádný muž neprobudí.

Bývalá topmodelka, která kdysi nechvalně proslula větou, že za méně než deset tisíc dolarů nevstane z postele, dostala od osudu několik velkých ran. Před lety podstoupila kosmetický zákrok, po kterém dle vlastních slov zůstala „nevratně znetvořená“ a roky se skrývala před světem. V roce 2018 jí navíc dle citace WSJ Magazine byla diagnostikována rakovina prsu. Teď už sice Linda snad všechno zlé překonala, objevuje se na veřejnosti a za svůj vzhled sklízí pochvaly, randit už ale dva roky před šedesátkou odmítá.

Modelka v upřímném rozhovoru pro The Sunday Times prozradila, že její poslední vztah skončil už před osudnou procedurou, takže určitě před rokem 2015. A proč už prý Lindu nikdy neuvidíme po boku žádného muže? Přiznala, že už prostě „nechce s nikým spát“. A to doslova. „Nechci slyšet někoho dýchat,“ řekla upřímně.

Ač jedna z nejkrásnějších žen světa, Linda nikdy neměla příliš štěstí v lásce. Vdaná byla pouze jednou, za Geralda Marieho, a to v letech 1987 - 1993. Ten byl později obviněn ze zneužívání a sama modelka v minisérii Apple TV+ The Super Models uvedla, že ji fyzicky týral. V roce 1999 pak potratila ve vztahu s fotbalistou Fabienem Barthezem. Dítě jí ale nakonec bylo přáno. Dnes sedmnáctiletého syna jménem Augustin má ze čtyřměsíční romance s Francoisem-Henrim Pinaultem. Toho v roce 2011 zažalovala o výživné. A pokud je vám jméno otce jediného dítěte modelky povědomé, ano, je to současný manžel herečky Salmy Hayek. Linda ovšem prý v současné době problémy s Pinaultem ani jeho ženou nemá. A jak se zdá, nikdy už nebude mít problémy ani s žádným jiným mužem.

Další články

Načítám